Celoteh Hidup

by shahril_prof

Malaysia ni banyak masjid.....

Published by celotehidup under on 12:42 AM
Malam ni aku terawikh dekat masjid putrajaya..
Bukan apa dkt sini brbuka dia syok, dah 3 thn aku smpn matlamat utk jelajah msjd yg ada dkt seluruh kl nie..
Tapi sush sktla.
kalo msjd dkt2 tue okla..
Tpi setakt ni yg plg best berbuka dkt msjd wilayah..
Nasi briyani tue..
Terawikh pun srnkm dkt msjd wilayh.i
mam dia best..import punyer..
bkn nak ckp imam kita tak best..best jgk apa, mcm Ust. Radhi Kamrulhailan tu..
kalo dia imam, trasa smpi dlm hti nie..
tu je ak dpt share hri nie..insyaallah ada rezeki aku crta lg..
kalo sapa2 ada experience dkt mana2 msjd critala kat aku..

0 comments:

Post a Comment

 

Jom Sayangi Binatang..