Celoteh Hidup

by shahril_prof

Iftar

Published by celotehidup under on 12:29 AM


Assalamualaikum...

Semalam aku buka posa dekat sugar, coffee n spice.
Dengan team aku..makanan dia okla..ada 20 jenis makanan..tapi lmbt sgt refill.
Sandwich dia bleh thn jgk..Biasa aku mkn 5,6 pinggan jgk. tpi kali ni tk tau la tkder selera.
Ada cabutan bertuah jgk..team dari perak pun ramai gak..masa event ni kitorang ada cuba mc square.
Dia mcm spec mata la, tapi mmg unik gler..nanti ada masa aku post detail pasal benda alah nie..aku ni minat gadjet gadjet baru nie.
dlm pkl 10 kitorg habis makn..
so secara keseluruhannya makann dia biasa2 jer, tapi team2 ktorg yg buat riuh tmpat tu..amacam tknk try ker?

0 comments:

Post a Comment

 

Jom Sayangi Binatang..